HTML

Mikor a "Mac nekem" blogot létrehoztam az a cél vezérelt, hogy valahogyan én is csatlakozhassam a Mac userek táborához. Sajnos az anyagi lehetőségeim jelentősen korlátozottak így utolsó esélyként benneteket hívlak segítségül. Minden megoldás érdekel.

Project állása: 0,0 %

Ha gondolod PayPal-on keresztül is segíthetsz bármekkora összeggel. Klikkelj a "Donate" gombra.

KONTAKT

macnekem kukac gmail pont com

KOMMENTEK

Irigy Microsoft

2008.09.09. 11:49 Mac nekem

A Microsoft is igyekszik meglovagolni a mobil alkalmazások területét. Olyan módon, hogy az iTunes-hoz hasonlóan Skymarket néven hoznak létre (még az idén) mobil platformra készülő alkalmazásokat forgalmazó szolgáltatást. A Google után tehát a redmondiak is követik a jó példát (busás haszon reményében, persze).

A kiszivárgott információk szerint a felület eleinte csak a fejlesztőknek lesz elérhető és minden bizonnyal a Windows Mobile 7.0 jövő évi debütálásakor nyitnak a nagyközönség felé. A kérdés, hogy nem késtek-e el a lehetőséggel, hiszen jópár online piac létezik már a témában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://macnekem.blog.hu/api/trackback/id/tr3655262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása