HTML

Mikor a "Mac nekem" blogot létrehoztam az a cél vezérelt, hogy valahogyan én is csatlakozhassam a Mac userek táborához. Sajnos az anyagi lehetőségeim jelentősen korlátozottak így utolsó esélyként benneteket hívlak segítségül. Minden megoldás érdekel.

Project állása: 0,0 %

Ha gondolod PayPal-on keresztül is segíthetsz bármekkora összeggel. Klikkelj a "Donate" gombra.

KONTAKT

macnekem kukac gmail pont com

KOMMENTEK

Amitől a PC-s leteszi a haját

2008.08.06. 21:06 Mac nekem

A Mac usereknek természetesen nem tudok az alábbi mozgóképpel semmi újat mutatni, de számomra (és gondolom még sokak számára) egész egyszerűen elképesztő a mutatvány. A YouTube amúgy tele van "unboxing my imac" és "mac speed test" videókkal, amikből lehet mazsolázni, nézelődni. Az alábbi pár másodperces videó viszont rövidsége miatt nagyobb időveszteség nélkül megtekinthető és igen impresszíven mutatja be kicsiben, hogy mit tud a gép. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://macnekem.blog.hu/api/trackback/id/tr81604077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PannonDesign 2008.09.06. 18:35:56

Hű nem semmi. Nekem is van egy iMac em. Juhééé. Nagyon szuper.
süti beállítások módosítása